Zunderts talent bij NAC Breda

dinsdag 17 september 2024, 0:00

Zunderts talent bij NAC Breda 

Voetbal op Maat spelers Jonas en Djayno zijn geselecteerd voor het NAC Maatschappelijk team dit seizoen! Zij zullen samen met andere talenten deelnemen met het NAC team aan de Bijzondere Eredivisie. Dit seizoen zullen zij actief zijn in de speelrondes bij Excelsior Rotterdam, GO Ahead Eagles Deventer, ADO Den Haag, FC Groningen en bij NAC in Breda. 

In navolging op een succesvolle deelname van enkele Voetbal op Maat spelers bij NAC vorig seizoen zijn wij super trots op Jonas en Djayno met hun deelname dit seizoen en wensen wij hun heel veel plezier met deze geweldige ervaring, voetballen voor een profclub dat wil toch iedereen! 

Champions League voetbal

Waar NAC 1 droomt van Europees voetbal is het NAC Maatschappelijk al gelukt de Champions League te bereiken. En ook in dit team een sterk Zunderts tintje. Onze veel scorende spits Diego, wekelijks uitblinkend in Zundert en één van de uitblinkers in de Bijzondere Eredivisie vorig seizoen is door NAC gevraagd voor deelname aan de 15+ Special Champions League in Gent, België. In het weekend van 4 tm 6 oktober strijd Diego met zijn NAC teamgenoten in Gent tegen o.a. Benfica, Levante, Werder Bremen en Bayer04 Leverkusen voor de winst, op zeker gaat hij ook op dit podium shinen en zijn doelpunten meepikken. 

Afgelopen maandag 16-9 was de officiële presentatie van de jongens bij NAC. Met een heus contract moment in de perszaal werd hun deelname voor dit seizoen vastgelegd. 

Zet hem op jongens en geniet er van, Zundert is trots op jullie!