Zundert wint van Bavel

zondag 25 september 2011, 21:20

Zundert wint van Bavel

Op een zonovergoten  de Wildert heeft Zundert terecht gewonnen van Bavel. Met goed verzorgd veldspel onder leiding van uitblinker Roy Jacobs liet Zundert haar tegenstander geen enkele illusie  dat er deze middag iets te halen was. Het enige wat je Zundert kunt verwijten is dat het overwicht slecht werd uitgedrukt in 1 doelpunt.

Nadat op het gladde veld ( voor de wedstrijd gesproeid ) een goede combinatie tussen Roy en Fabian nog geen doelpunt opleverde was het in de 39e minuut wel raak .Dennis werd door de keeper getorpedeerd in het strafschopgebied en de keeper van Bavel kreeg slechts geel , terwijl rood op zijn plaats was. De toegekende strafschop werd door Erwin onberispelijk ingeschoten. Bavel stelde daar slechts een afstandsschot tegenover, dat door de betrouwbare Zundert goalie Etienne werd gekeerd.

Na rust een zelfde spelbeeld. Bavel zette wel aan maar dwong weinig af. De verdediging met Niek en Dirk  aan het  hoofd gaf weinig weg.  Zundert daarentegen was door knap combinatie spel waar Erwin zowel Niels als de goed spelende Fabian alleen voor de keeper zette dichtbij de definitieve genadeklap. Bavel stelde deze middag teleur en Zundert bevestigde zijn goede spel van de laatste weken. In de laatste fase vielen er nog een aantal gele kaarten omdat Bavel met fysieke kracht de gelijkmaker wilde forceren. Na 96 minuten hield de goed leidende scheidsrechter het voor gezien en bleven de 3 punten terecht in Zundert.

Wellicht dat a.s. Zondag de derby tegen Wernhout   de gecreëerde kansen wel de nodige doelpunten opleveren