Zundert krijgt te weinig

maandag 6 mei 2013, 21:25

Zundert wilde in de derde klasse graag afsluiten met een overwinning. Na 3 minuten lag de bal echter al achter Etiënne Hereijgers. Een te korte terugspeelbal werd onderschept en de Madese spits scoorde 0-1. Zundert liet zich niet van de wijs brengen en was de gehele eerste helft gelijkwaardig aan Madese Boys. In de 14e minuut werd Erwin Braspenning na een goede Zundertaanval binnen de 16 onreglementair gestuit. Maikel Zagers schoot de strafschop feilloos binnen. Even later krijgt Madese Boys een dubbele kans maar Etiënne redt twee keer knap. Op het half uur komt Madese Boys op 1-2. Zundert reageert direct, maar de stift van Maikel gaat rakelings naast. Drie minuten later maakt Madese Boys 1-3 en lijkt het over met  de plannen van Zundert. Vlak voor rust echter wordt de doorgebroken Maikel neergehaald en de scheidsrechter kan niets anders dan rood trekken. Erwin schiet de vrije trap goed in maar de keeper redt.

Na rust zet Zundert de tegenstander direct onder druk en al snel schiet Olivier uit een corner de 2-3 tegen de touwen. Zundert probeerde de numerieke meerderheid uit te buiten en bleef de aanval zoeken. Een voorzet bereikte Denis net niet en een kopbal van Erwin ging net naast. Madese Boys moest zich tot verdedigen beperken en weet nauwelijks voor gevaar te zorgen. Na een goede actie van de weer prima spelende Wim Kas schiet Maikel beheerst binnen, maar de scheidsrechter keurt, op appel van de Madese assistent af wegens vermeend buitenspel. Zundert bleef tevergeefs tot het laatste fluitsignaal in de gelijkmaker geloven en sloot, net als vorige week af met een 2-3 nederlaag. Complimenten aan de ploeg en de technische leiding voor de geweldige inzet. Een gelijkspel was minimaal verdiend geweest!

(Opstelling: Etienne Hereijgers, Kees Bullens, Niek Daamen, Olivier van Hassel, Dorus Valk, Niels Damen, Roy Backx, Wim Kas, Denis Vujcic, Maikel Zagers, Erwin Braspenning)