Zundert B1 wint bekerfinale

zaterdag 14 mei 2011, 15:16

Op een moeilijk veld stonden vandaag onze jongens van de B1 tegen de B1 van Veerse Boys in de finale van het beker toernooi. Een knappe prestatie. De eerste helft was duidelijk voor Zundert. De Veerse Boys kwamen bitter weinig op de helft van Zundert.

Met een mirakels schot van Toufik, waaide de bal achter de keeper 1-0.  Een enkele uitbraak van Veerse Boys resulteerde in een vrije trap net buiten de 16.  Sam stelde zijn muurtje op maar dit bleek niet voldoende. 1-1. Tegen het eind van de eerste helft kreeg Zundert een vrije trap en het was Toufik die de bal fantastisch om de muur krulde en stijf in de kruising wist te plaatsen. 2-1.

Na de rust waren het de Veerse Boys die met veel meer inzet gingen voetballen. In enkele minuten moest Sam tot 4 keer toe redding bieden om serieuze schoten op het doel te neutraliseren. Langzamerhand kwamen onze jongens er weer beter uit en met een echte counter werd Robin gevonden die de bal prachtig om de keeper draaide. Eindstand 3-1

Erg mooi dat dit team hun eerste finale wist te vinden. Maandag a.s. moeten ze nog 43 minuten uitspelen tegen Baronie. Mochten ze deze wedstrijd omzetten van de op dit moment 0-1 achterstand naar een gelijkspel of winst dan zal de tweede finale een feit zijn.

Ook een compliment aan de grote opkomst, 1 volle bus en nog talrijke ouders/opa's en oma's etc waren aanwezig op dit toch wel unieke moment mee te maken.