Zundert 2 doet zich zelf te kort

maandag 20 mei 2013, 17:40

Zundert 2 heeft een valse start in de nacompetitie gemaakt. Met name in de 2e helft kregen de roodzwarten legio kansen de score te openen. Het was echter Hontenisse dat het net eenmaal wist te vinden.  0-1.

Hontenisse 2 verloor afgelopen zaterdag in Kloosterzande de eerste wedstrijd van DESK 3 met 1-3 en moest in op De Wildert winnen om  mee te blijven doen voor promotie.  Op het C-veld, het A- en B-veld is door de gemeente al in onderhoud genomen, kon Zundert 2  zich door winst  in een goede uitgangspositie manoeuvreren voor de alles beslissende wedstrijd  a.s. zondag 26 mei in Kaatsheuvel.

De gehele eerste helft was Zundert de bovenliggende partij maar wist het geen grote kansen te creëren.  De tweede helft een feller en agressiever Zundert dat voortdurend de goal van de tegenstander opzocht. Met name over de vleugels brak Zundert enkele keren gevaarlijk door. Zundert schiep zich een legio kansen maar wist het net niet te vinden. Uit een counter schiep Hontenisse haar enige kans in deze helft en de nr. 10 promoveerde deze  tot een prachtig doelpunt. Zundert deed er vervolgens alles aan om de wedstrijd een andere wending te geven,maar  het vizier stond deze middag niet op scherp of de keeper stond op de juiste plek.  De verplichte strafschoppenserie na de wedstrijd werd met 5-4 door Zundert gewonnen.

Volgende week zal gewonnen moeten worden om de zo gewenste promotie te bewerkstelligen.