Zundert G1 geeft KNVB-beker uit handen

zaterdag 10 mei 2014, 18:00

Voor de tweede maal op rij is Zundert G1 er niet in geslaagd de bekerfinale te winnen. Vorig jaar was Braakhuizen G1 met 0-1 te sterk en werd Zundert een penalty onthouden.

Vandaag, zaterdag 10 mei was TEC G1 uit Tiel de tegenstander. Zundert kwam verdiend op een 0-2 voorsprong, maar kreeg vlak voor rust een tegentreffer te verwerken. Snel na rust viel ook de gelijkmaker en zakte het vertrouwen in een goede afloop bij Zundert weg. Zundert bleef wel de betere ploeg maar TEC scoorde een derde maal. Bij deze 3-2 stand werd, na een handsbal vlak bij de goal, net als vorig jaar geen penalty aan Zundert toegekend. Extra zuur voor Zundert was dat de scheidsrechter na afloop toegaf dat hij deze wel had kunnen geven. Het bleef hierdoor 3-2 waardoor de beker bij TEC terecht kwam.