Zundert 1 wint ook 2e bekerduel

dinsdag 27 augustus 2013, 22:30

In de eerste helft krijgen zowel Zundert als Achtmaal een 100% kans. Maikel Zagers wordt echter teruggefloten voor buitenspel en de spits van Achtmaal vergeet te scoren. Zundert komt voor rust op 0 -1. Uit een prima pass weet Maikel van flinke afstand de keeper te verschalken.

Zundert start de tweede helft met twee frisse krachten. Roy en Jeroen vervangen Mathijs en Ferdi. Na 5 minuten maakt erwin  0- 2 met een knal in de haak. Een penalty is niet besteed aan Zundert waardoor het verschil 2 doelpunten blijft. Vlak voor tijd  schiet Erwin de 0 - 3 in de touwen op een pass van Dirk.

Yannick Nelemans maakt in de 2e helft zijn debuut in Zundert 1

Opstelling:Etienne hereijgers, Niek Daamen, Dirk van Hasselt, Mathijs Hense, Rogier Haest, Fremk Zagers, Olivier van Hassel, Fabian Nelemans, Ferdi Hereijgers, Erwin Braspenning, Maikel Zagers