Zevenklapper Dames 1

maandag 24 oktober 2011, 19:10

Sportpark Heksenwiel was zondag 23 oktober de locatie waar voor de beker moest worden aangetreden tegen vierdeklasser WDS’19.

WDS begon fel en zat er kort op. Het was echter Zundert dat na 5 minuten spelen dicht bij het eerste doelpunt was. Hilde ging op snelheid langs haar tegenstander, schoot op de paal en de rebound werd door Nicole te gehaast naast geschoten. Een paar minuten daarna een kans voor Amke die goed voor haar tegenstander kwam maar haar afstandschot net voorlangs zag gaan. Na 13 minuten kwam Zundert dan toch op 0-1 toen Ankie een pass gaf op Mandy die Hilde vrij zag staan die op haar beurt de bal kon binnen lopen. Een paar minuten later kwam Monique mee op en gaf de bal op Mandy die haar inzet ook net naast zag gaan. Daarna nog twee kansen toen Ellen B. de bal van Ankie kreeg maar de bal te ver voor zich uitschoot en Hilde die in buitenspel positie scoorde en daarom het doelpunt door de goed leidende scheidsrechter afgekeurd zag worden. Een paar minuten later was Hilde haar tegenstander weer te snel af, maar opnieuw werd naast geschoten. In de 22e minuut kwam Zundert dan toch op 0-2. Amke gaf de bal aan Ankie mee en zij verschalkte de keepster. WDS ‘19 kreeg na 30 minuten een eerste kans maar Ellen D. stond op de juiste plaats. De Zundertverdediging stond goed en gaf nauwelijks kansen weg. Ook het positiespel zag er deze middag verzorgd uit. Nog voor rust kwam Zundert op 0-3 toen Hilde de rebound na een goed schot van Mandy binnen schoot.

In de tweede helft was het Ankie die in de 59 minuut goed door ging en hard op goal schoot. 0-4. In de 66e minuut stond Zundert te slapen en profiteerde WDS ’19 door tegen te scoren. Even daarna kreeg Hilde weer een mogelijkheid, maar schoot eerst op de paal en de terugkomende bal werd naast geschoten. In de 72e minuut scoorde Mandy beheerst de 1-5. In de 75e minuut legde Monique de bal prachtig terug op Ankie, na een voorzet van Stephanie, en de 1-6 lag binnen. Stephanie miste in 78e minuut na een voorzet van Monique. Haar schot ging naast. Tussendoor werden  nog enkele wissels toegepast door Piet en werden er door hem nog enkele bekenden begroet. Nadat Ankie in de 81e minuut eerst nog een kans miste legde zij uiteindelijk de 1-7 eindstand vast door uit een voorzet van Monique te scoren.