Weer verlies voor Zundert

dinsdag 15 februari 2011, 18:40

Zundert speelde de eerste helft niet goed. Het leed te veel balverlies en kon daarom de pover voetballende elf uit Noordhoek niet haar wil opleggen. Na een kwartier kwam roodzwart zelfs op achterstand. Door slecht verdedigend werk werd de bal onderschept en kwam de NH-spits oog in oog met keeper Etienne Hereijgers te staan. Met een zachte schuiver rolde de bal tergend langzaam net binnen de palen (0-1). In de 18e minuut kreeg Noordhoek wederom een kans na te slap verdedigen. Etienne kon de bal nog net met zijn voet keren. Na een half uur kwamen er enkele mogelijkheden voor Zundert. Denis schoot in het zijnet na een voorzet van Jeroen. Daarna kreeg Wim Kas een schietkans. De bal ging over. In de 35e minuut gaf Roy Jacobs een afgemeten voorzet op Denis, die helaas naast de bal trapte. Voor rust was ook Noordhoek nog een paar keer gevaarlijk. Een lob was niet zuiver genoeg. Een harde kopbal ging net naast. Op slag van rust ging een schot van Denis via een NH-speler naast.  Met de jonge Fabian Nelemans in de ploeg, startte Zundert gemotiveerd aan de tweede helft. Noordhoek beperkte zich tot het verdedigen van de voorsprong, terwijl het met een enkele counter toch nog gevaarlijk kon worden. Na wat gefröbel van Denis in de 16 belandde de bal bij Wim. Zijn schot werd gestopt door de goed keepende NH-goalie.  In de 70e minuut moest aanvoerder Rogier Haest bij een van de spaarzame counters aan de noodrem trekken en kreeg de rode kaart gepresenteerd. Enkele minuten later kwam er een prima voorzet van Fabian op Denis Vucjic, die onberispelijk binnenkopte. Trainer Rijppaert offerde een verdediger op en bracht Erwin Braspenning in de ploeg. Deze maakte zich in de 77e minuut mooi vrij en gaf een voorzet op Fabian. Die schoot helaas net naast. Toen in de 80e minuut ook een speler van NH rood kreeg, had Zundert de beslissing moeten forceren. Misschien werden de combinaties te ver doorgevoerd en de ballen te weinig voor de pot gegooid. Immers uit die momenten kreeg Zundert verschillende goede mogelijkheden. Na balverlies op het middenveld, kon NH in de 89e minuut weer snel uitbreken en werd de Zundert-verdediging uitgespeeld en was scoren een koud kunstje. Zelfs na deze domper kreeg Zundert nog enkele kansen. Op een prima voorzet van Denis kopte Fabian net naast. In de slotminuut had een schot van Fabian, die zeer verdienstelijk inviel, een beter lot verdiend. Al met al een teleurstellend resultaat tegen een zeer pover en stug Noordhoek.

(de opstelling: Etienne Herreijgers, Kees Bullens (gewisseld in 67e minuut voor Erwin Braspenning), Dirk van Hasselt, Rogier Haest, Niels Damen, Wim Kas, Roy Jacobs, Dorus Valk, Sven Goethals, Denis Vucjic, Jeroen Slootmans (gewisseld in 46e minuut voor Fabian Nelemans). Wisselspelers: Fabian Nelemans, Erwin Braspenning, Joram Dictus en Jasper Slootmans).