VV Zundert zoekt trainer G-voetbal

maandag 28 juli 2014, 21:00

Komend seizoen bestaat het G-voetbal bij VV Zundert 25 jaar. Wederom wordt het seizoen gestart met 2 G-teams en wordt de samenwerking met de G-voetballers van het Belgische Maria-ter-Heide voortgezet. Mede door deze samenwerking blijft het mogelijk voetbal aan te bieden aan de 'Zundertse G-spelers'.

Voor het G1-team, dat overwegend uit Belgische jongens bestaat zoekt VV Zundert naar een trainer die het team 1x per week één uur training wil geven. Voor de jongens is de voetbaltraining een activiteit waar ze elke week weer enorm naar uit kijken. Gemiddeld zijn dan ook 8 tot 10 spelers per training aanwezig. De jongens hebben een normaal communicatief en, over het algemeen, goed voetballend vermogen. Ervaring als trainer is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Belangrijker is dat de trainer middels eenvoudige voetbal- en oefenvormen sturing wilt geven aan een enthousiaste groep voetballers die “fier” zijn om voor VV Zundert te voetballen.

De trainingsavond voor het G1-team staat voorlopig gepland op donderdag van 18:45 uur tot 19:45 uur, tegelijk met de training van het G2-team. Indien gewenst kan, in overleg met betrokkenen besloten worden een andere trainingsavond en/of tijdstip te kiezen.

De nieuwe trainer krijgt:

- (indien gewenst) trainingsprogramma’s.

- een groep gemotiveerde G-voetballers die een aardig potje kunnen voetballen.

- een hoop enthousiasme en plezier van de spelers iedere week weer!
         Zij zijn blij dat jij komt!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke trainersvacature en wil je meer informatie. Neem dan contact op met coördinator G-voetbal Martin van Erk 06-12941259 of e-mail: martin@vvzundert.nl