V.V. Zundert en Ardo verlengen sponsorovereenkomst

maandag 8 januari 2018, 13:00

V.V. Zundert en Ardo verlengen sponsorovereenkomst

Nog drie extra seizoenen Ardo.

Een bekend gezegde luidt: “Beter een goede buur, dan een verre vriend.”, een bekende filmquote luidt: “Maar buurman, wat doet u nu?”. Aan de andere kant moet soms de Rijdende Rechter komen bemiddelen bij conflicten tussen buren. Gelukkig gaat het aan de Wildertsedijk erg goed samen.

Of zoals voorzitter Fred Verheijen sprak tijdens de contractverlenging: “de brug over de Aa- of weerijs, is de brug die V.V. Zundert en Ardo met elkaar verbindt, net zoals er een brug gebouwd is tussen beide partijen in de samenwerking”

In ieder geval tot en met seizoen 2020-2021 prijkt Ardo op de borst van het mooie roodzwarte shirt. Vanaf 2012-2013 is Ardo de hoofdsponsor van V.V. Zundert. Toeval of niet, beide partijen kennen een mooie groei sinds de samenwerking. Ardo heeft groots uitgebreid en de skyline van Zundert de allure van de grote metropolen in de wereld gegeven. V.V. Zundert is in deze periode van de vierde klasse door twee promoties opgeklommen naar de tweede klasse. Het behoud van de familiaire, gezellige uitstraling in combinatie met resultaat, is wat Ardo aanspreekt in V.V. Zundert.

V.V. Zundert is blij met al haar sponsors. Maar het vertrouwen dat spreekt uit de verlenging met drie seizoenen, op de nog lopende overeenkomst, wordt enorm gewaardeerd door V.V. Zundert. 

Tijdens de nieuwjaarborrel van de V.V. Zundert werd het contract met hoofdsponsor Ardo opnieuw verlengd en tekenden Ardo directeur Rob Teunissen en Zundert voorzitter Fred Verheijen het contract dat geldig is voor de komende drie seizoenen.