Voetbalclinics voor zundertse jeugd in April

woensdag 23 maart 2011, 22:35

 

“Tips en trucs van oud-spelers van NAC. Sporten met leeftijdgenoten uit je eigen buurt. Speciale trainingen om je techniek te verbeteren en misschien zelfs uiteindelijk gescout te worden door NAC! Binnenkort kan het allemaal op de sportvelden in Zundert”.

In april verzorgt NAC Breda in samenwerking met vv Zundert 3 voetbalclinics in Zundert. De clinics vallen onder de buurtsportactiviteiten die Teamplay@NAC in de regio organiseert. Trainers van NAC verzorgen op de woensdagmiddagen 6, 13 en 20 april  trainingen voor jongens  van 5 t/m 12 jaar en meisjes van 5 t/m 15 jaar Natuurlijk mogen alle jongens en meisjes van vv Zundert van de F-jeugd t/m de D-jeugd en meisjes D en C hier aan meedoen.

De clinics vallen (gedeeltelijk) samen met de wekelijkse trainingen van de F-jeugd en de meisjes D en C. Om iedereen de gelegenheid te geven aan de clinics mee te doen vervallen op deze woensdagen de trainingen bij vv Zundert voor deze leeftijdscategoriën. De trainingen voor de E-jeugd en de jongens D-jeugd worden dus wel gegeven.

Bijzonder en leuk aan de clinics is dat ook jongens en meisjes uit Zundert die (nog) niet voetballen  kosteloos mogen deelnemen. Neem daarom allemaal een vriendje of vriendinnetje mee naar de clinics en wie weet........................vinden ze het zo leuk dat ze ook op voetbal gaan!

Voor de meisjes wordt een afzonderlijke clinic georganiseerd. Meisjesvoetbal is een van de snelst groeiende sporten van Nederland en daarom hopen we op grote belangstelling van vele zundertse meisjes. Voor het slagen van deze meidenclinic verwachten we daarom vooral van de meisjes van vv Zundert dat zij zoveel mogelijk vriendinnen mee naar de trainingen brengen. Om goed en gezellig te kunnen trainen worden de meisjes tijdens de clinic naar leeftijd ingedeeld. Meisjes die binnen vv Zundert in jongensteams spelen zijn vrij in hun keuze aan de jongensclinics of de meidenclinics mee te doen.

Omdat we zoveel mogelijk jongens en meisjes willen bereiken worden de eerste clinics in de zundertse woonwijken gehouden. (trapveldje aan de Berkenring en trapveldje bij de tent van buurtschap Tiggelaar) de derde clinic, op de velden van vv Zundert zal met een tractatie en attentie worden afgesloten.

Nog een belangrijk punt voor de spelers en speelsters van de E- en F-jeugd:

Je eigen bal hoef je niet mee naar de clinic te nemen. NAC zorgt dat er voldoende ballen zijn!

Locaties

·          6 april: Trapveldje hoek Berkenring/Berkstraat (omgeving St. Annaschool)

·        13 april: Trapveldje Oude Gasthuisstraat, bij Buurtschap Tiggelaar (Omgeving St. Aloysiusschool)

·         20 april: Sportpark de Wildert, Wildertsedijk 22,  VV Zundert

Planning clinics

Jongens
5 t/m 8 jr

Jongens
9 t/m 12 jr

Meisjes
5 t/m 15 jr

Trapveldje

 

Woensdag
6 april 2011

16.00 u –
17.00 u

17.00 u –
18.00 u

18.00 u –
19.00 u

Omg. Anna School

(Berkenring/Berkdtraat)

 

Woensdag
 13 april 2011

16.00 u –
17.00 u

17.00 u –
18.00 u

18.00 u –
19.00 u

Omg. Aloysiusschool (bij Buurtschap Tiggelaar)

 

Woensdag
 20 april 2011

16.00 u –
17.00 u

17.00 u –
18.00 u

18.00 u –
19.00 u

Sportpark de Wildert
VV Zundert