Verenigingsman en -vrouw

woensdag 21 oktober 2015, 0:00

Traditioneel werd op de vrijwilligerdag begin september door de voorzitter de verenigingsman en -vrouw bekend gemaakt. De titel wordt door het bestuur toegekend aan een kaderlid dat zich het aflopen seizoen en/of in een lange reeks van jaren zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. De keuze van het bestuur viel deze keer op Kees Boot en Ellen Damen.Beiden waren niet aanwezig op de vrijwilligersdag maar werden de afgelopen weken door de voorzitter in de bloemetjes gezet. 

Ellen Damen heeft vorig seizoen met verve de functie van wedstrijdsecretaris jeugd op zich genomen. Daarnaast is Ellen trainster van de D1, coördinator van de E-jeugd en zit ze in de organisatie van het Fifa-toernooi. Verder is zij actief in de kantine-commissie en bij de Vriendinnendagen en andere evenementen. 

Kees Boot stopte aan het einde van het vorige seizoen met zijn trainerschap Jarenlang was hij trainer van VR2 en vorig seizoen trainer van de MB1. Kees is secretaris van de TC, wedstrijdcoödinator van de Vrouwen en lid van de Meiden&Vrouwenvoetbalcommissie. Ook is hij omroeper bij de thuiswedstrijden van Zundert 1, quizmaster en zorgt hij mede voor de publicaties van de wedstrijdprogramma’s.