Uitslag tweede VV Zundert voetbalquiz

vrijdag 20 mei 2011, 10:00

Uitslag tweede VV Zundert voetbalquiz

Onder redelijke publieke belangstelling werd er gisterenavond gestreden wie zich later op de avond winnaar mocht noemen van de tweede VV Zundert voetbalquiz. De deelnemers werden deze avond voorzien van een hapje en een drankje door An en Bernice (waarvoor dank).

Klokslag 20.00 uur werden de ploegen door de Quizmasters Eduard en Kees samengesteld. In totaal waren er 9 teams die de strijd met elkaar aan zouden gaan. De volgende teams deden mee: Ambitie (winnaar van de 1e editie), De keepers, Het Vlaggenschip, De nootjes zijn op, Super G, De Oud-siders, Het derde helft, De staf en Tekel en de Geit.

Eduard en Kees hadden 8 categoriën met vragen bedacht. Deze categorieën waren de volgende: Algemeen_1, Champions League, Bijnamen spelers/clubs, Jupiler League, Algemeen_2, WK, Eredivisie en VV Zundert. Tussendoor werd er ook nog een foto rapportage getoond waar extra punten gescoord konden worden. Uiteindelijk nan de dat alle punten waren opgeteld was het team Het derde helft onder leiding van coach Sander met slechts 2 punten voorsprong op De oud-siders zich de winnaar noemen van de Tweede VV Zundert voetbalquiz. Ambitie en De staf eindigde op een gedeelde 3e plaats en op korte afstand eindigde vervolgens De keepers, Super G, De nootjes zijn op, Het Vlaggenschip en Tekel en de Geit

Wederom een geslaagde avond dat wellicht volgend seizoen een vervolg zal krijgen.