Twee finales voor Zundert B1

donderdag 12 mei 2011, 13:15

Zundert B1 beleeft een prachtige seizoensafsluiting. Zowel in de beker als in de competitie strijden de jongens van de trainers Dirk Harezlak, Henk van Geffen en begeleider Toby Mensen voor de hoofdprijs.

Zaterdag 14 mei a.s speelt Zundert B1 op het voetbalcomplex van vv Gilze de bekerfinale. Tegenstander is Veerse Boys uit Raamsdonksveer. De wedstrijd vangt aan om 13.15 uur.

Maandagavond 16 mei speelt Zundert B1 in een rechtstreeks duel met de andere titelkandidaat Baronie B2 om het kampioenschap in de 2e klasse. De eerder, op 2e Paasdag gestaakte wedstrijd wordt  om 19.30 uur verder gespeeld. Zundert B1 zal dan alles op alles zetten om in de resterende 43 minuten de 0-1 achterstand ongedaan te maken.

Bij beide wedstrijden hebben onze B-spelers de steun van alle roodzwart supporters nodig. Op zaterdag kunnen supporters met een supportersbus naar Gilze. Aan de volwassenen wordt een kleine bijdrage gevraagd. De jeugd mag gratis mee. De bus zal stipt om 12.15 uur vertrekken. De wedstrijd van maandag wordt op sportpark de Wildert gespeeld, dus goed bereikbaar voor alle vv Zundert supporters!

SUPPORTERS WEES ERBIJ OP 14 EN 16 MEI EN STEUN ONZE B1-JONGENS IN HUN JACHT NAAR DE DUBBEL!!!!!

Indien mogelijk: DRESSCODE ROOD-ZWART