Tropische omstandigheden in Prinsenbeek

dinsdag 21 augustus 2012, 7:00

Onder tropische omstandigheden kwam Zundert in Prinsenbeek al snel op een 1-0 achterstand. Een stand, dat een beter spelend Zundert niet meer ongedaan kon maken .

In de eerste vijf minuten werden in de Zundert-achterhoede enkele foutjes gemaakt wat resulteerde in een 1-0 voorsprong voor Beek Vooruit. In de 13 minuut een eerste kans voor Zundert, maar Jeroen Slootmans kopt over. Na 20 minuten moet keeper Thomas van Nederkassel handelend optreden en 3 minuten later behoedt de opnieuw goed uitgelopen Thomas Zundert voor een grotere achterstand wanneer Beek Vooruit met een mooie steekbal haar spits wegstuurt. 10 minuten voor rust een steekbal op Maikel Zagers die de bal mooi meegeeft aan Rob Luijten die echter te zwak inschiet. In de 40e minuut geharrewar voor het Prinsenbeekse doel maar de Zundert spitsen weten.

In de rust wordt Maikel gewisseld voor Ferdi Hereijgers, die zijn officieel debuut voor Zundert maakt. Na 5 minuten een goed schot van Tim Goethals dat net naast gaat In de 65e minuut neemt Ferdi in één keer een puike voorzet van Tim op de schoen. Zijn schot gaat echter over. In het laatste gedeelte van de wedstrijd komen Wim Kas en Dirk van Hasselt voor Tim en Kees Bullens. Een kwartier voor tijd een schot van Niek Daamen dat met moeite door de Beek Vooruit-goalie kan worden gekeerd. In de 80e minuut een vrij trap van Fabian Nelemans die in de muur smoort. Drie minuten voor tijd nog een open kans voor Niek, maar ook deze wordt niet tot doelpunt gepromoveerd.

Al bij al een beter Zundert dat echter te weinig echte kansen creëerde.