Start minipupillencompetitie JO7

donderdag 26 januari 2017, 19:30

VV Zundert is twee jaar gelden gestart met het aanbieden van trainingen aan mini-pupillen, jongens en meisjes vanaf 4 jaar die spelenderwijs kennismaken met het voetballen. Trainen is leuk, maar een partijtje voetballen is voor deze jongens en meisjes natuurlijk nog veel leuker. Door de KNVB wordt echter géén competitie voor deze leeftijdsgroep georganiseerd. VV Achtmaal heeft daarom het voortouw genomen om ook voor deze jonge voetballertjes wedstrijdjes te organiseren en hen nog meer voetbalplezier te bieden. Met vv Achtmaal, vv Moerse Boys, vv Wernhout en vv Zundert als deelnemers wordt een kleinschalige competitie opgestart, waarbij de teams dit voorjaar drie keer tegen elkaar zullen voetballen. In de toekomst zal de competitie mogelijk kunnen worden uitgebreid met de minipupillen van VVR, Schijf en RSV.

Helaas werd door de vorst de eerste speelronde op zaterdag 21 januari afgelast. De volgende speelronde is komende zaterdag 28 januari. Om 11:00 uur speelt op sportpark De Wildert Zundert JO7 tegen Moerse Boys JO7. Tegelijkertijd wordt in Wernhout Werhout JO7-Achtmaal JO7 gespeeld. De overige speeldata zijn 11 en 18 februari, 11, 18 en 25 maart en 1 en 8 april. Op de website van vv Achtmaal is het volledige competitie programma en uitslagen te vinden.

“Ouders, wilt je zoon of dochtertje zich ook aansluiten bij de minipupillen van vv Zundert?” Kom geheel vrijblijvend eens langs op woensdagavond van 18:00 tot 18:45 uur bij de training van onze jongste voetbalsterren!