Sportgala 2011: Nominaties jeugd vv Zundert

dinsdag 6 maart 2012, 19:10

Op zaterdag 17 maart vindt in het CultuurCentrum Zundert het sportgala 2011 plaats.

In de categorie jeugdsportploeg is Zundert B1 genomineerd. De B1 werd vorig seizoen in een rechtstreeekse confrontatie met Baronie A2 kampioen in de 2e klasse en wist ook de bekerfinale te winnen van Veerse Boys. Samen met vv Zundert B1 zijn Samen Sterk A/B niveau, ZHC jongens A1 en ZUVO meisjes B1 genomineerd

In de categorie jeugdsporter is Marthe van Erk voor de 3e maal op rij genomineerd. Marthe werd in 2011 geselecteerd voor de voorlopige selectie Nederlands elftal meisjes O.17.  Marthe wist het net niet tot de laatste 18 te schoppen en speelt nu in het nationale schaduwteam O17. Om de titel jeugdsporter 2011 strijd Marthe met Kevin Sprenkels (kruisboogschieten) Kelly Jochems (paardrijden) en Timothy Vergauwen (atletiek)

Naast de genomineerden zullen ook de kampioenen Zundert E5, F2 en F5 worden gehuldigd.

Jelle ten Rouwelaar, keeper en aanvoerder bij het Bredase NAC zal de prijzen uitreiken aan de jeugdsporter en jeugdsportploeg van de gemeente Zundert. Ook zal hij helpen bij het uitreiken van de aandenkens aan de jeugdkampioenen van  de gemeente Zundert.  

De zaal is geopend vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur zal het Sportgala officieel worden geopend door wethouder De Hoon-Veelenturf.