Rob Gommers winnaar penaltybokaal

dinsdag 8 mei 2012, 8:00

Donderdagavond 3 mei werd door de jeugdafdeling van onze club weer gestreden om de Peter van Erk Penaltybokaal.

Deze wisselbokaal is vernoemd naar ons toenmalig selectie- en vooral jeugdkaderlid Peter van Erk die in 1992 is overleden als gevolg van een ongelukkige val tijdens het zaalvoetballen.

Traditiegetrouw werden eerst per leeftijdscategorie de voorrondes gespeeld waarbij alle kinderen op verschillende keepers een strafschop moesten nemen.Bij de F-jeugd werd Nino Meijer winnaar. De sterkste E-speler bleek Joey Daemen te zijn. De meisjes D kreeg als winnares Nova Aerts. Rob Gommers won de strafschoppenserie bij de D-jeugd. De winnaar van vorig seizoen, Mike Martens was opnieuw de beste van zijn leeftijd. Nu bij de C-jeugd. Bij de jongens B was het keeper Alex van Nederkassel die liet zien niet alleen penalty's te kunnen stoppen maar deze ook als beste te nemen. Specialiste bij de meisjes B is Samira vriends die voor het derde jaar op rij de finale haalde. Tjebbe Römer won het klassement bij de A-jeugd. Deze spelers troffen elkaar in de finale waarin op verschillende keepers door iedere speler in totaal zes penaltys werden genomen. Onder leiding van hoofdscheidsrechter Pieter van Elsacker werd een spannende finale gespeeld. Rob Gommers bleek uiteindelijk met vijf verzilverde strafschoppen de beste penaltyschutter. Hij mag zich voor een jaar de trotse eigenaar noemen van de Peter van Erk penaltybokaal en ontving daarnaast nog de overwinningsbeker seizoen 2011-2012.

EINDKLASSEMENT:

NAAMCATEGORIE BENUTTE PENALTYS
 Rob Gommers D-jongens 5
 Joey Daemen E-jeugd 4
 Mike Martens C-jongens 4
 Alex van Nederkassel B-jongens 4
 Nino Meijer F-jeugd 3
 Samira Vriends B-meisjes 3
 Nova Aerts D-meisjes 2
 Tjebbe Römer A-jongens 2
   

Tot slot een woord van dank alle (oud-)keepers en keepster van vv Zundert: Hartstikke bedankt voor jullie inzet tijdens de penaltybokaal!