PETER VAN ERK penaltybokaal

dinsdag 5 mei 2015, 8:50

Woensdag 6 en donderdag 7 mei gaat voor de 28e  keer  de Jeugdtweedaagse van start. Traditioneel onderdeel is de Peter van Erk-penaltybokaal voor de A- t/m de F-jeugd. De altijd spannende strijd om deze bokaal begint woensdagavond omstreeks 18:30 uur.
In de voorrondes strijden de spelers/speelsters van elk team onderling tegen elkaar wie de beste penaltykiller  van het team is.  Vervolgens nemen deze winnaars in de halve finale het in de eigen leeftijdscategorie tegen elkaar op om de strafschoppenspecialist per leeftijdscategorie aan te wijzen.  Tot slot wordt  de finale,  op het hoofdveld,  gespeeld tussen de beste penaltynemers van de A- t/m de F-jeugd. Wie volgt Olaf Bouw, de winnaar van vorig jaar op?
Natuurlijk zijn ouders en andere belangstellenden hierbij van harte welkom om te komen kijken. De activiteitencommissie hoopt rond  20:30 uur met de prijsuitreiking te kunnen beginnen met aansluitend een korte loterij.

De wisselbokaal is vernoemd naar Peter van Erk die in 1992 op 26 jarige leeftijd, door een ongeluk met het zaalvoetballen, overleed. Peter was naast selectie-speler een zeer actief kaderlid met functies in het jeugdbestuur, activiteitencommissie en jeugdbegeleiding.