Pannenkoekentoernooi

dinsdag 18 oktober 2011, 13:33

Komende zaterdag is het weer pannenkoeken smullen voor de E- F- jeugd en Kabouters.

Voor het zover is wordt er natuurlijk eerst gevoetbald. Het pannenkoekentoernooi is een onderling  4 tegen 4 toernooi dat zal worden gehouden op het A en B-veld. Op deze velden zijn kleine voetbalveldjes uitgezet waar de jongste voetballers en voetbalsters van onze vereniging tegen elkaar zullen voetballen.

Het toernooi begint om 9.15 uur. Jongens en meisjes: zorg daarom dat je om 9.00 uur aanwezig bent. Rond half 11 wordt even gepauzeerd en krijgt iedereen wat lekkers. Vervolgens wordt verder gevoetbald.  Na het toernooi is het voor alle spelers en speelsters douchen en zullen de eerste pannenkoeken om 12.00 uur worden geserveerd.

Om een leuk toernooi te kunnen spelen is het belangrijk dat de organisatie van te voren weet welke kinderen er mee doen.  Opgeven dient daarom zo  spoedig mogelijk vooraf te gebeuren bij André Damen:  acmdamen@gmail.com of tel. 076 5975641.

Suiker Unie Specialiteiten Roosendaal (voormalige Kon. Van Gilse kandijfabriek) zorgt zaterdag dat er voldoende pannenkoekenstroop en poedersuiker is om op de pannenkoeken te kunnen doen.  Deze geste wordt erg op prijs gesteld door de jeugdafdeling van vv Zundert.  Suiker Unie Specialiteiten Roosendaal hartstikke bedankt!