Opnieuw 3 punten voor Zundert

maandag 26 oktober 2015, 19:00

Onder prima weersomstandigheden moest Zundert zondag jl. inhalen tegen Steenbergen. Zundert begon sterk aan de wedstrijd en al na 6 minuten was het 0-1. Jesse Mouws sloot een solo af met een schuiver in de benedenhoek. Daarna ging Steenbergen op zoek naar de tegentreffer, maar gelukkig voor Zundert gingen enkele doelpogingen naast. Eerste helft was rommelig met veel onnodig balverlies. Op slag van rust kreeg Olivier van Hassel nog een schietkans, maar het schot ging over de kruising.

Na de thee leek Zundert het initiatief weer over te nemen. In de 50e minuut werd een schot van Jesse geblokt en in de daaropvolgende rebound schoot Fabian Nelemans in de handen van de keeper. Na 60 minuten kopte Rob luijten een corner tegendraads in, maar de bal werd van de lijn gehaald.  Twaalf minuten later kroop Zundert door het oog van de naald toen een vrije trap tegen de paal werd geschoten. Steenbergen nam vanaf dat moment het heft in handen van het slordig spelende Zundert. In de 76e minuut mocht de rechterspits op randje buitenspel doorgaan, maar zijn stiftje ging in de handen van Thomas van Nederkassel. In de 80e minuut mochten drie tegenstanders  richting Zundertdoel oprukken, gelukkig speelde Steenbergen de nummerieke meerderheid niet goed uit en kon Thomas de bal pakken. De laatste kans was voor Zundert. Denis Vujcic veroverde de bal bij de middenlijn, legde breed op Jesse die zijn tegenstander uitspeelde maar helaas over schoot.

A.s. zondag speelt Zundert in Etten-Leur tegen Internos met als inzet de 1e periode. Zundert zal dan uit een ander vaatje moeten tappen om als winnaar uit de strijd te komen.

De opstelling:
Thomas van Nederkassel, Rob Luijten, Frenk Zagers, Niek Daamen, Pieter Dictus, Dennis Verheijen, Fabian Nelemans, Olivier van Hassel, Denis Vujcic, Jesse Mouws, Gaynio Aerts. Wisselspelers: Ferdi Hereijgers (ingevallen 82e minuut), Thijs Damen, Tjeu van der Heijden, Tim Goethals, Alex van Nederkassel.