Onnodige puntendeling Dames

maandag 30 januari 2012, 22:30

Naast de al langer geblesseerden Franske, Monique B, Karin en Amke moesten de Zundertse dames tegen Vivoo ook Monique K. met een kwetsuur missen. Toch startte Zundert voortvarend en het eerste half uur werd vaak goed combinerend het doel van de tegenstandster gezocht. In de 5e  minuut werd Marthe op rechts door Hilde weggestuurd. Haar schot werd gelost door de keepster maar de aanstormende Nicole schoot naast. Twee minuten later was het wel raak. Opnieuw werd Marthe, nu door Ankie weggestuurd. Marthe ontdeed zich van twee tegenstandsters en haar voorzet werd in één tijd door Hilde achter de kansloze keepster geschoten. Zundert bleef de aanval zoeken. Op een steekpassje van Ellen Br. kwam de aangegleden Ankie een teenlengte te kort. Vivoo kwam sporadisch onder de druk vandaan, maar de Zundertse verdediging stond steeds goed. In de 20e minuut kwam Mandy op rechts door en ook haar schot werd door de keepster gelost. De terugspringende bal werd door Marthe in de handen van de knap herstellende keepster geschoten. 5 minuten later een voorzet van Karola die door Hilde verkeerd op het hoofd werd genomen. Vivoo kwam langzaam onder de druk vandaan en kreeg vlak voor rust een grote kans om op gelijke hoogte te komen. De spits mocht vanaf de middellijn doorgaan op Ellen D. Ellen kwam goed haar goal uit en verleidde de spits tot een te snel schot wat een gemakkelijke prooi voor Ellen werd.

In de tweede helft een onherkenbaar Zundert dat te vaak de lange bal hanteerde en slecht combineerde. Vivoo domineerde maar de Zundertse verdediging gaf vooralsnog geen kansen weg. Zundert kreeg nog één kans via Ankie die een voorzet in één keer op de slof nam. Vivoo zette aan voor een slotoffensief en Zundert kwam enkele keren goed weg. 10 minuten voor tijd werd opnieuw door Vivoo de bal hoog ingebracht. Anke D. kopte nog weg maar de bal viel voor de voeten van een Vivoo-speelster die niet aarzelde en de verdiende gelijkmaker scoorde. 1-1.