Olaf Bouw wint PETER VAN ERK-penaltybokaal

dinsdag 29 april 2014, 22:30

B-jeugd speler Olaf Bouw is tijdens de 27e editie van de jeugdtweedaagse winnaar geworden van de Peter van Erk Penaltybokaal. De wisselbokaal is vernoemd naar Peter van Erk die in 1992 op 26 jarige leeftijd overleed. Peter was een zeer gewaardeerd kaderlid die actief was in jeugdbestuur, activiteitencommissie en jeugdbegeleiding.

In de voorrondes werden per team/elftal door alle deelnemers 10 strafschoppen op steeds een andere keeper genomen. De elftal/team winnaars stroomden door naar de finale en streden vervolgens per categorie voor een plaats in de finale. Na 5 strafschoppen in de halve finale kwamen volgende de finalisten te voorschijn: Mike Smits, Maarten Arnouts, Ivan Meijer, Menno Schrauwen, Susan Deckers, Olaf Bouw en Thomas Kerstens.

In de finale die onder leiding stond van scheidsrechter Frank Boomaerts bleken Olaf Bouw en Susan Deckers aan elkaar gewaagd te zijn. Susan miste alleen de vierde pingel terwijl Olaf vijf maal hard en strak binnen schoot. Olaf werd hiermee winnaar van de Peter van Erk penaltybokaal.

De winnaars

ELFTAL/TEAMVOORRONDE1/2 FINALEFINALE
A1Thomas KerstensThomas Kerstens
A2
B1Olaf BouwOlaf BouwOlaf Bouw
C1Menno SchrauwenMenno Schrauwen
C2Jurre Scheepers
MC/DSusan DeckersSusan Deckers
D1Joey Daemen
D2Ivan MeijerIvan Meijer
D3Jacco de Bil
E1Maarten ArnoutsMaarten Arnouts
E2Sem van Elsacker
E3Tijs van der Poel
F1Roy Vissenberg
F2Bram Boomaerts
F3Luuk van der Poel
F4Mike SmitsMike Smits
KaboutersDamian Schrauwen