Nipt verlies Dames

maandag 31 oktober 2011, 19:35

Op een windstil Sportpark De Wildert moesten de Zudnertse dames vandaag in het wit aantreden tegen angstgegner Viola waarvan men nog nimmer wist te winnen.

De eerste helft zijn er weinig doelpogingen en speelt het spel zich mn af rond de middencirkel. Het enige van Zundertzijde is een schot van Ankie dat in de handen van de keeper van Viola terecht komt en een lange rush van Anke Doomen langs de lijn waarvan ze nog van aan het herstellen is. Geheel onverwacht is het Viola dat op 0-1 komt als een terugspeelbal niet weggetrapt wordt en de spits de bal in het lege doel kan schuiven.

Na de high tea is het Zundert dat fanatiek op jacht gaat naar de gelijkmaker. In de 48e minuut mag mandy een vrije trap nemen vanaf de zijlijn. Het schot kan door de keeper tenauwernood met de voet worden tegen gehouden. In de 55e minuut geeft Nicole een prachtig steekpasje waardoor Ankie alleen op de keeper kan afgaan. Helaas schiet ze tegen de keeper. Na 60 minuten kan Mandy een verre trap van Ellen in één tijd verlengen op Marthe. Het schot kan nog net tot corner worden verwerkt. In de 75e minuut een voorzet van Marthe die door de keeper niet klemvast gepakt kan worden. Zundert komt een fractie te laat. Als de goedleidende scheidsrechter Musters affluit is de teleurstelling bij de dames groot en gaan de punten wederom mee naar Alphen.