Nipt verlies Zundert

dinsdag 25 februari 2014, 22:00

In een aantrekkelijke wedstrijd heeft Zundert prima partij gegeven tegen hoofdklasser Dongen.

Zundert startte fel en was in het eerste kwartier gelijkwaardig aan de tegenstander. Daarna pakte Dongen het initiatief en wist het in de 19e minuut 0-1 te scoren. In het verdere verloop van de eerste helft werd Zundert steeds verder achteruit gedrongen.

In de tweede helft gooide Zundert alle schroom van zich af en was het zeker niet de mindere van Dongen. In de 55e minuut schoot Olivier van Hassel de gelijkmaker in de linker bovenhoek. Zundert kreeg meerdere kansen o.a. via Nick Havermans wiens snoeihard schot op het been van de keeper afketste. Ook Dongen liet zich niet onbetuigd en raakte tweemal de paal. Een kwartier voor tijd lette Zundert even niet op en een Dongen aanvaller kon ongehinderd de bal binnen knikken. 1-2