Moeizame overwinning Zundert

maandag 28 september 2015, 18:00

Reeds na twee minuten torende Ferdi bij een corner hoog uit boven de verdedigers van BSC en kopte de bal strak in het doel (1-0). Na dit doelpunt zakte het voetbalpeil naar een bedenkelijk niveau. Pas in de dertigste minuut was er weer even sprake van voetbal. Eerst kreeg Gaynio een mogelijkheid de stand te verdubbelen en even later Fabian. Gaynio miste de kans maar Fabian ronde het steekballetje vakkundig af. (2-0) Vlak voor rust waarschuwde BSC Zundert dat de wedstrijd nog niet gespeeld was. Helaas voor hun miste de spits een dot van een kans.

Na rust probeerde BSC met veel inzet de aansluitingstreffer te forceren. Enkele kleine kansjes en een gevaarlijke kopbal was het resultaat. Tien minuten voor tijd dacht Zundert het publiek toch nog even te laten zien dat het wel degelijk kan voetballen. Uit een zestal vloeiende aanvallen werden even zo veel kansen gecreëerd waaronder twee 100% kansen en een schot op de paal.

A.s. zondag komt een van de koplopers op bezoek. Tegen Kruisland zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om bovenin mee te kunnen blijven draaien. Maar dat zal iedereen zich wel bewust zijn.

De opstelling: Thomas van Nederkassel, Rob Luijten, Frenk Zagers, Niek Daamen, Pieter Dictus, Olivier van Hassel, Fabian Nelemans, Dennis Verheijen, Denis Vujcic, Ferdie Hereijgers, Gaynio Aarts.