Mike van Ommen voorzitter VV Zundert

woensdag 2 oktober 2013, 22:00

Maandagavond 30 september is, op een redelijk bezochte ledenvergadering, Mike van Ommen gekozen tot voorzitter van VV Zundert.  Mike was door het zittende bestuur aan de leden voorgedragen.

Doordat zoon Yannick ging voetballen raakte Mike bij VV Zundert verzeild.   Vanaf 2001 is Mike ook actief betrokken bij onze vereniging. Eerst als leider van de F-jeugd. Een jaar later werd hij lid van het jeugdbestuur, een functie die hij nu, vanwege zijn voorzitterschap, moet laten vallen.  In 2004 is hij assistent-trainer geweest bij de E-jeugd en trad hij toe tot de organisatie van het E- en F-kamp.  Vanaf 2006 is Mike begonnen met het trainen van de VV Zundert-keepers. Eerst de D- en E-pupillen, later de gehele jeugd. Met ingang van dit eizoen is Mike tevens keeperstrainer van de Dames en G-teams Om zich te bekwamen in het keepersvak behaalde hij in 2011 het KNVB keeperscoach 2 diploma en in 2012 het KNVB keeperscoach 3 diploma. Mike had verder zitting in de commissie 75-jarig bestaan VV Zundert en in het hoofdbestuur van 2009 t/m 2011

De eerste zes maanden van het voorzitterschap zal Mike moeten combineren met zijn raadslidschap voor de gemeente Zundert. Vanaf maart 2014 zal hij zich 200% in gaan zetten voor, zoals hij zegt “deze prachtige vereniging”.

Loek Havermans heeft het voorzitterschap zes jaar op zich genomen. Namens het bestuur bedankte Mike hem voor zijn grote inzet en het goede werk deze periode. Loek was een bevlogen voorzitter die veel tijd in de vereniging stak, zijn voorzitterschap serieus nam en bijna altijd aanwezig was bij activiteiten van VV Zundert.