Luan Neefs winnaar PETER VAN ERK-penaltybokaal

zaterdag 9 mei 2015, 19:00

Luan Neefs, speler van Zundert F4 is tijdens de 28e  editie van de jeugdtweedaagse winnaar geworden van de Peter van Erk Penaltybokaal. Luan schoot in de finales de eerste vijf penalty 's zowel links als rechts in de hoek. De 6e en laatste strafschop wist de keeper te stoppen, maar zijn mede-finalisten kwamen niet verder dan 3 of 4 gescoorde strafschoppen.

De voorrondes startten woensdag 6 mei om 18:30 uur. Op het B-veld en de oefenstrook werkten alle spelers per team een aantal penalty 's af op meerdere keepers. De elftal/team winnaars stroomden door naar de halve finale en streden vervolgens per categorie voor een plaats in de finale. Na 5 strafschoppen in de halve finale kwamen de volgende finalisten te voorschijn: Jelle Roelands (A), Rik Vermeulen (B), Geke Hombergen (MB), Jurre Schepers (C), Bryan Lammerse (D), Tijs van de Poel (E) en Luan Neefs (F en Mini-pupillen). Na drie penalty 's in de finale hadden, op Luan na, alle finalisten minstens éénmaal gemist. Luan scoorde ook de 4e en 5e strafschop en werd daarmee onbereikbaar voor de andere finalisten.

De wisselbokaal is vernoemd naar Peter van Erk die in 1992 op 26 jarige leeftijd, door een ongeluk met het zaalvoetballen, overleed. Peter was naast selectie-speler een zeer actief kaderlid met functies in het jeugdbestuur, activiteitencommissie en jeugdbegeleiding.

DE WINNAARS

ELFTAL/TEAMVOORRONDE1/2 FINALEFINALE
A1Jelle RoelandsJelle Roelands
A2
B1Rik VermeulenRik Vermeulen
MB1Geke HombergenGeke Hombergen
C1Thomas Leeuw
C2Jurre SchepersJurre Schepers
D1Bryan LammerseBryan Lammerse
D2Marcel Kandzia
E1Tijs van de PoelTijs van de Poel
E2Nino Meijer
E3Bart Antonissen
E4Bram Boomaerts
F1Luuk van de Poel
F2Damian Schrauwen
F3Teun Christianen
F4Luan NeefsLuan NeefsLUAN NEEFS
Mini-pupillenViego Neefs