Jubileumweekend

maandag 4 juni 2012, 23:00

Beste vv Zundertleden,

Wat een weekend.
Een “ingetogen” receptie op de vrijdagavond.
Daaropvolgend een drukbezochte sponsoravond met Hans Kraay jr.
Een geweldige catering. 

Een zonovergoten zaterdag waar de vele spelletjes de volwassenen weer kind lieten zijn. Ons G2-team heeft zich van de beste kant laten zien en uiteindelijk werden ze zelfs nummer 1. Geweldig om te zien. Grote mensen die van simpele spelletjes, een paar voetballen en heel veel water een feestje weten te maken. Verenigingsvrijwilliger van het jaar is Peter Mensen geworden. Dit was een volslagen verrassing voor hem. Maar aan de reactie van de vele aanwezige was wel te merken dat deze keuze zeer terecht is. Een grote barbecue met een geweldig discofeest als afsluiting van de dag. Met dank aan het barpersoneel van vv Wernhout.

Zondag wat een tegenvaller. Het regent en niet zo’n beetje ook, met bakken komt het uit de lucht. En dit nog wel op de jeugddag. Waarschijnlijk heeft deze regen er mee te maken dat er toch en 20-tal  jongens en meisjes niet op komen dagen maar ook niet de moeite hebben genomen om zich af te melden. Het jubileumcomité zet alle zeilen bij en gooit een volledig programma in ongeveer 3 kwartier tijd om in een geheel ander programma. In plaats van de vele spelletjes buiten gaan we naar de sporthal “onder de mast”. Jan Tax bedankt voor het openen van de sporthal. Ellen Damen bedankt voor spellencircuit. Je bent een topper. Na de lunch kunnen we toch nog enkele spelletjes in de tent doen. In de kantine spelen we het casinospel. Ellen en Jacqueline draaien nog wat suikerspinnetjes. Wat ga je daar van plakken. Adri Geuke bedankt weer voor deze gesponsorde geste van jou baas van Gils suikerwerken. We sluiten de spelletjes af met een ronde bingo spel spelen. Daarna frietjes en snacks. De kinderen hebben genoten en de aanwezige ouders en jeugdleiders die kwamen helpen ook. Niemand heeft gemerkt dat het een heel ander programma is geworden.

Het organisatiecomité dat bestond uit Peter mensen, Frank Schrauwen, Jan van der Aa, Dreke Franken, Marco Vreugde en Jacqueline Backx.  Wilma, Nicole, Bep, Stan en Patty bedankt voor de catering. Jeannette en Martin bedankt voor het maken van de vele foto’s.

De vele andere hand en spandiensters, teveel op om noemen, en we willen niemand vergeten. ALLEMAAL BEDANKT !!!

Het was geweldig om dit te mogen organiseren.

Jacqueline Backx