JO17-1 gooit hoge ogen op internationaal podium

woensdag 3 april 2024, 18:00

v.v. Zundert JO17-1 gooit ook internationaal hoge ogen.

De mannen van de JO17-1 maakten zowel op het veld als in de binnenstad grote indruk tijdens een internationaal toernooi in Benrath nabij Düsseldorf.

Op vrijdagavond speelden ze in teams onderling een quiz, waarbij men in groepjes uitgedost in de outfits van diverse landen streed om de eer. Daarna bleef het nog lang onrustig. De teambuilding op de avond voor de belangrijke poulefase zou tot onverwacht goede prestaties leiden.

Met overwinningen op SJZ en Noorse SV naast een gelijkspel tegen Cabauw werd de JO17-1 poulewinnaar en plaatste zich voor de kwartfinale. Tijd voor een feestje. Hiervoor werd de stad op een leuke manier onveilig gemaakt. De foto’s heeft u wellicht kunnen zien op het Instagram account van het team (Check dit anders alsnog).

Men ging zonder verwachtingen de kwartfinale in. Hierin werd tot ieders verrassing divisionist Kolping Boys verslagen. Hierna was het op. De halve finale werd verloren en ook de strijd om het brons ging met 2-1 verloren tegen een ploeg uit Zwitserland. Toch blijft het een uitstekende prestatie. Vierde op een sterk bezet internationaal toernooi met 20 deelnemers in de leeftijdsklasse.

En naast de sportieve prestatie, zijn er veel herinneringen gemaakt en voor sommigen helaas ook foto’s. Kortom het was een topweekend voor de JO17-1 van v.v. Zundert.