Geslaagde nieuwjaarborrel

maandag 8 januari 2018, 12:00

Zondag 7 januari stond voor het eerst sinds jaren weer een nieuwjaarborrel op de toch al volle activiteitenkalender van V.V. Zundert. Van 14.00 tot 18.00 kon er gezellig bij gekletst worden onder het genot van een hapje en een drankje.

De voltallige selectie en Zundert-VR1 waren al aanwezig in de kantine, toen de eerste borrelaars binnen druppelden. Zowel de dames als heren kwamen een vermoeiend, maar geslaagd trainingskamp afsluiten op de nieuwjaarborrel.

De aanwezigen werden onthaald met een lekker glas bubbels. Voorzitter Fred Verheijen wenste iedereen een gezond, sportief en sprankelend 2018. Tevens bracht hij het goede nieuws dat de overeenkomst met hoofdsponsor Ardo met drie seizoen verlengd wordt, tot en met 2020-2021. Ook kon een recordopbrengst van de Roodzwarte harten gemeld worden. Op de borrel liep dit bedrag nog op, doordat aanwezigen voor €10.00 euro een bordje met naamsvermelding aanschaften, op het bijna volle rek.

Na de mooie woorden en het goede nieuws, werd het een ouderwets gezellige kantinemiddag, waarbij de eindtijd gelukkig flexibel was. Kortom een geslaagde opzet van de nieuwjaarborrel, die zeker een vervolg verdient.