E&F kamp

dinsdag 25 juni 2013, 22:45

Iedereen heeft er van genoten. Leuke spelletjes en opdrachten. Jokers maken, vlag zoeken. 8 kamp, balspelen, bosspel, voetbaltoernooi en een behendigheidsspel. Lekker samen spelen en samen eten. Strijd volop om de eerste plaats te veroveren. Uitslagen waarover af en toe flinke discussie over zijn ontstaan. Een top disco van DJ Yannick met een rookmachine erbij. Extra spannend een tekendokter om de teken van het bosspel te verwijderen.

We hadden als thema dit jaar superhelden. Een team had als naam, superhelden van de wildert. Maar wat ons betreft was iedereen superheld van de wildert. Wat hebben jullie het allemaal goed gedaan. Eens en te meer blijkt een stuk tekst uit ons clublied waar te zijn: Langs de oever van de AA of Weerijs ligt een plek waar ik zo graag heen ga en daar voel ik mij de koning te rijk. Dat was ook wel te merken, want het afscheid viel sommige zwaar. Want er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De oudste kinderen komen volgend kamp niet meer terug. De jongste hebben nog een paar jaar te gaan.

Nog een dankjewel aan Willem Sloot, Hans Nagtzaam, Ben Hoppenbrouwers, Charles van Elsacker, Frans van Gorp, Jack Hereijgers , Meerfresh en Jaap Hoekman.  Deze hebben allemaal op hun manier manier nog een extra steentje bijgedragen om dit kamp tot een succes te maken.

Allemaal bedankt en een fijn vakantie, en tot het volgend seizoen.