Dominant Zundert scoort te weinig

dinsdag 23 augustus 2011, 22:50

Zundert start goed en drukt Gesta vanaf het beginsignaal terug op eigen helft. Na een kwartier krijgt Zundert kort na elkaar drie goede mogelijkheden de score te openen. Een schot van Jeroen Slootmans wordt door de Gesta defensie gekraakt. Daarna keert de keeper knap een schot van Jeroen en een kopbal van Rob Luiten. In de 20e minuut een eerste wapenfeit van Gesta. Het afstandschot is een gemakkelijke prooi voor Etiënne Hereijgers. Zundert is heer en meester,combineert goed maar weet nauwelijks kansen te creëren. Wel moet men waken voor de lange bal waarmee Gesta zijn spitsen wilt wegsturen.In de rust wisselt Zundert eenmaal wat leidt tot enkele omzettingen binnen het elftal. Dit heeft direct in de 2e helft effect als de nieuwe rechtsbuiten Tim Goethals vanaf de achterlijn de bal via de tweede paal in het doel krult. 1-0. Zundert gaat op zoek naar een 2etreffer maar het is Gesta dat tot tweemaal toe voorlangs schiet. Inde 70e minuut ontsnapt Zundert aan een penalty. De scheidsrechter constateert echter een eerste overtreding van de Gesta aanvaller. In het laatste kwartier nog een goede mogelijkheid voor Niels Damen die zijn vrije trap door de Gesta-goalie ziet worden overgetikt en Dennis Vujcic die de bal iets te ver voor zich uitspeelt.

Door deze overwinning heeft Zundert 6 punten. Alliance (zat) en Gesta volgen met 3 punten.

A.s.zaterdag om 17.00 uur is Alliance op sportpark de Wildert de laatste tegenstander in de bekerpoule. Bij winst of gelijkspel gaat Zundert verder in het bekertoernooi.