Derby eindigt onbeslist

zaterdag 17 september 2011, 21:30

In een zeer sportieve en druk bezochte derby kregen zowel VVR als Zundert in het eerste bedrijf de beste kansen de score te openen. In de tweede helft was bij beide ploegen het beste eraf en mochten beiden geen aanspraak op de overwinning maken. Eindstand 0-0

VVR kwam fel uit de startblokken en gaf Zundert geen ruimte om te voetballen. Toch was de eerste kans voor Zundert. Tim Goethals onderschepte een terugspeelbal maar stuitte op de keeper. Direct daarop een kans voor VVR toen Etiënne Hereijgers de bal tegen een VVR-speler schoot. Het eerste kwartier was VVR duidelijk de sterkere ploeg. Etiënne moest redding brengen met de voet en Niek Daamen haalde de bal uit de doelmond als de Zundertse keeper mistast. VVR moest gas terugnemen en Zundert nam gaandeweg de 1e helft steeds meer initiatief. Jeroen Slootmans schoot vanuit een moeilijke hoek op de keeper en twee vrije trappen van Roy Jacobs werden door de VVR-goalie uit de kruising geranseld. Het laatste kwartier werd helemaal voor Zundert en vlak voor de thee leek Zundert dan ook op 1-0 te komen. Dennis mocht alleen op de keeper afgaan, omspeelde deze maar de hoek was te moeilijk.

In de tweede helft werd het spel van beide ploegen beduidend minder. Door een foutje van Dirk kreeg VVR een vrije schietkans, maar Etiënne redde met een knappe reflex. Rond de 70e minuut een steekpas op Jeroen die alleen op de keeper kon afgaan. Het onterechte vlagsignaal van de assistentscheidsrechter smoorde echter de kans voor Zundert. Na een uur spelen werd Zundert opnieuw gevaarlijk uit een vrije trap. Dennis kopte net naast. Ook het laatste wapenfeit kwam van Zundert. Uit een goede voorzet van Fabian Nelemans nam Tim de bal in één keer, maar zijn vliegende schot ging over. Volgende week thuis tegen Bavel dat Wernhout met 5-1 naar huis stuurde

Opstelling Zundert: Etiënn Hereijgers, Wim Kas, Dirk van Hasselt, Niek Daamen, Rob Luijten, Roy Jacobs, Niels Damen, Jeroen Slootmans, Tim Goethals en Dennis Vujcic.

wissels: Fabian Nelemans voor Niels Damen, Maikel Zagers voor Jeroen Slootmans