Dames 1 wint met 0-1

zondag 6 november 2011, 17:20

Na een gezellige avond bij onze Guus mochten we vroeg uit de veren. Om 10.00 uur werden we op het veld bij Sprundel verwacht.

In de 15e minuut mag Zundert een corner nemen. De bal komt bij Nicole die tegen Ellen Br. schiet. De daarop volgende scrimmage geeft een aantal kansjes, maar de bal wordt uiteindelijk toch door Sprundel weggewerkt. De wedstrijd gaat behoorlijk op en neer. Sprundel en Zundert zijn aan elkaar gewaagd en zitten fel op de bal. De beste kansen zijn toch voor Zundert. Zo glipt Ellen Br. een paar keer knap langs haar tegenstander, maar wordt haar voorzet net gemist. Monique K. kan een paar keer mee opkomen. Helaas gaat het ene schot net naast en even later plukt de keeper de bal uit de bovenhoek. Ook een schot van de ijverige Nicole gaat er niet in. De Zundertse dames nemen het heft in handen en domineren de eerste helft. Er zijn een aantal mooie combinaties te zien en er zijn volop kansen. Toch gaan we met 0-0 de rust in.

Zundert begint de tweede helft goed. De eerste 5 minuten zijn er al weer een drietal kansen, maar de beste speler op het veld vandaag is de keeper van Sprundel die steeds op de juiste plaats staat. Sprundel krijgt een paar kansjes, maar de Zundertse verdediging geeft nauwelijks iets weg. Het is lang wachten op het beslissende doelpunt. In de 75e minuut is het dan eindelijk raak. Na goed storend werk van Amke komt de bal voor de voeten van Nicole die met een prachtig schot de bal achter de doelvrouw krult. Het laatste kwartier is het toch nog soms billen knijpen. De minuten kruipen voorbij. Scheidsrechter Atsma fluit na 95 minuten eindelijk af en Zundert kan de 3 verdiende punten mee naar huis nemen.