C1 blijft 1e klasser

zaterdag 12 mei 2012, 18:20

Zundert C1 heeft zaterdag 12 mei het 1e klasserschap veilig gesteld.

In de competitie eindigde het team van trainer Ton van Dongen op de voorlaatste plaats waardoor een beslissingsduel om behoud tegen een  nr. 11 uit een andere poule noodzakelijk werd. Op neutraal terrein bij Dioz in Zegge werd het duel gespeeld.

In de 1e helft kwam Halsteren verdiend op voorsprong. Echter voor rust wist Zundert uit een zuivere strafschop gelijk te maken door Thijs Balemans. In de tweede helft een sterker Zundert. Chiel van Oijen scoorde met zijn hoofd Zunderts tweede doelpunt. Vlak voor tijd kreeg Zundert nog een geweldige mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden. Het bleef echter 2-1 in Zunderts voordeel.

Jongens van de C1, trainer en begeleiding van harte proficiat met het winnen van deze finale.