BouwCenter Nelemans schenkt nieuwe shirts

woensdag 26 januari 2011, 22:10

Bouwcenter Nelemans schenkt shirts aan G-team vv Zundert

In 1989 startte vv Zundert met G-voetbal, voetbal voor jongens en meisjes met een beperking,  in de gemeente Zundert. De Zundertse onderneming BouwCenter Nelemans, toen nog Nelemans Bouwstoffen geheten wierp zich op als kleding- en tassensponsor voor deze bijzondere doelgroep.

Nu 21 jaar later is BouwCenter Nelemans nog steeds de sponsor van het zundertse G-team. Dat BouwCenter Nelemans, met een hoofdvestiging in Etten-Leur en AfhaalCenters in Oosterhout, Roosendaal, Zundert, Etten-Leur en Tilburg het zundertse G-voetbal nog steeds een warm hart toe draagt bleek afgelopen zaterdag. De G-voetballers mochten uit handen van directeur Guido Nelemans wederom nieuwe shirts in ontvangst nemen. Tevens deed hij de toezegging namens het BouwCenter ook in de toekomst het G-voetbal van vvZundert te blijven sponsoren.

De G-spelers waren zeer content met de mooie shirts en lieten dit blijken door hun voetbalwedstrijd met 4-1 te winnen. v.v. Zundert bedankt BouwCenter Nelemans voor deze gulle geste en het langdurige sponsorschap.