Algemene ledenvergadering

woensdag 18 november 2015, 0:00

Donderdag 19 november wordt, vooralle leden en ‘ouders van jeugdleden’  inde kantine de jaarlijkse ledenvergadering gehouden.

Twee belangrijkeagendapunten deze vergadering zijn het “Verslag Commissie Samenwerking Moerse Boys - VV Zundert” en het “Vaststellencontributiebedragen seizoen 2015-2016 & 2016-2017”.

Ook vinden erbestuursverkiezingen plaats: Volgens rooster van aftreden zijn John Mathijssen,Hans Damen en Marty van de Wouw aftredend. Marty van de Wouw stelt zich nietherverkiesbaar; John Mathijssen stelt zich wel herverkiesbaar. Hans Damen steltzich herverkiesbaar met de intentie om nog 1 jaar in het hoofdbestuur zittingte hebben en het dan over te dragen aan zijn opvolger. Ingevolge artikel 12 vande statuten is het de leden vrij tegenkandidaten aan te dragen. De namen vandeze kandidaten dienen minstens een half uur voor aanvang van de vergaderingschriftelijk in het bezit te worden gesteld van de secretaris Jan van der Aa.Bovendien moet deze kandidaatsstelling ondertekend zijn door tenminste drieandere leden. Alle leden hebben één stem. Jeugdleden/ouders hebben 1/5 stem. Deverkiezing zal schriftelijk plaatsvinden.

De vergadering start om 20:00 uur.Vanaf 19:30 uur is er gelegenheid voor de leden het verslag van de vorigeledenvergadering in te zien.

rapport commissie onderzoek en samenwerking