14e editie E&F-kamp warm en spetterend succes!

vrijdag 23 juli 2010, 11:30

Het zit er weer op. Afgelopen weekend werd het 14de E&F kamp gehouden op sportpark de Wildert. We hadden stralend weer. Soms misschien wel iets te stralend. Hierdoor waren de vele waterspelletjes en de paar uur naar het zwembad zeer welkom. Het zwembad hadden we exclusief voor ons zelf. We hebben ons uitermate goed geamuseerd. Dit geldt voor de kinderen, de leiders, de kampstaf en voor de vele mensen die hand en spandiensten hebben gedaan. Maar zeker ook voor de vliegende keepen. Ze hebben zich overal voor ingezet. Het was in één woord fantastisch.

Iedereen zal nog een paar dagen nodig hebben om te bekomen. Maar het was het allemaal waard. Vanochtend was ik nog even op het sportpark en alleen aan de container was te zien dat het de afgelopen dagen druk was geweest. Daar was een bom ontploft. De moeder van Mark Bakx was de ramen aan het zemen. Eén voor één verdwenen de mooie schilderingen. Er was al gestofzuigd, en geschuurd en gedweild. De tenten waren al weer onderweg naar Stroe. Om 10.00 uur in de ochtend waren Pieter, Kees en Gerard al daar aangekomen. Dré had zijn vertrouwde oranje wagentje al geladen met de riksja’s, de sumoworstelpakken, de matten van het levend bowlen en het grote zwembad. Dat we deze attributen hebben kunnen gebruiken en het zwembad hebben kunnen afhuren is te danken aan Ardo. Zonder hun bijdrage was dit allemaal niet mogelijk geweest.

We gaan nog een paar dagen na genieten en daarna hebben we allemaal even vakantie. En in het volgend seizoen gaat de kampstaf weer werken aan een nieuw E&F kamp. Iedereen hartstikke bedankt voor jullie bijdrage in welke vorm dan ook.